info@safariteher.hu

+36 30 486 3606

FELHASZNÁLÁSI

FELTÉTELEK


Tudnivalók a

weboldal használatával

kapcsolatbanKöszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt!

Szarka Gábor Zoltán Egyéni Vállalkozó - továbbiakban Üzemeltető - (székhely: Magyarország, 2151 Fót, Betyáros dűlő 57.; adószám: 56188127-1-33; Nyilvántartási száma: 54820252) elkötelezett a weboldalt használók - továbbiakban Felhasználó(k) - bizalmának megőrzése iránt. Kérjük, gondosan olvassa el az alábbi, jelen weboldal használatára érvényes feltételeinket.

1. Alapvető követelmények a weboldal használattal kapcsolatban

A www.safariteher.hu weboldal - kiskorú személyek kivételével - mindenki számára szabadon látogatható. Az egyes menüpontok, illetve a weboldalak hivatkozásai segítségével megismerheti annak tartalmát és az alábbi célokra használhatja:

(a) megismerni a vállalkozást;
(b) informálódni a vállalkozás szolgáltatásairól;
(c) informálódni a szolgáltatások ellenértékéről;
(d) felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel és annak munkatársaival;
(e) a felkínált szolgáltatások valamelyikének vagy többnek a megrendelése.

Egyéb célokra a weboldal nem használható, a fellelhető információk kizárólag a fentiekben felsorolt célokat szolgálják.

2. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra kiterjed. Erről bővebben itt olvashat.

3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

3.1. Az Üzemeltető által szolgáltatott tartalom
A weboldalon az Üzemeltető által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja az Üzemeltető, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat.

3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom
A Felhasználónak nincs lehetősége bármilyen szellemi tulkajdont képező vagy ahhoz kötődő tartalom átadására vagy megosztására ezen a weboldalon.

4. Felelősség

A weboldal Üzemeltetője mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a zavarokat. A weboldal Üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt szolgáltatás) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal az Üzemeltető weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Jelen weboldal Üzemeltetőjének nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni az Üzemeltető ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy jelen weboldal Üzemeltetője támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

5. Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Szakrka Gábor Zoltán Egyéni Vállalkozó (székhely: Magyarország, 2151 Fót, Betyáros dűlő 57.; adószám: 56188127-1-33; Nyilvántartási száma: 54820252).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (1) emailen: info@safariteher.hu, (2) telefonon: 06 30 486 3606 vagy (3) postai úton: 2151 Fót, Betyáros dűlő 57.

6. Változások a felhasználási feltételekben

Az Üzemeltető a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

7. Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag a benne foglalt szolgáltatások iránt érdeklődők és azok megrendelői számára készült. Szarka Gábor EV. nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

SAFARI TEHER

Vállalkozásunk már 23 éve foglalkozik költöztetéssel, szállítmányozással az ország egész területén. Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

KAPCSOLAT

2151 Fót, Betyáros dűlő 57.

info@safariteher.hu

+36 30 486 3606

© 2020 SAFARI TEHER. Minden jog fenntartva. | Felhasználási feltételek | Impresszum