info@safariteher.hu

+36 30 486 3606

SZOLGÁLTATÁSOK

MEGOLDÁST SZÁLLÍTUNK


Az alábbiakban

megtekintheti a teljes

szolgáltatási portfóliótHa megbízható, gyors és profi csapatot keres lakásának, irodájának költöztetésére vagy egyszerűen nem tudja, hogyan mozgassa speciális, nehéz eszközeit - például zongoráját vagy jakuzziját, akkor nem érdemes tovább keresgélni, mert mindezeket zökkenőmentesen megoldjuk. Kazán vagy páncélszekrény szállítása? Nem gond, mi kifejezetten kedveljük az ilyen és ehhez hasonló feladatokat. Gyakorlott munkatársaink türelmes és segítőkész csapatot alkotnak. Hívjon bátran vagy írjon nekünk bizalommal - segítünk!

Lakás / Iroda költöztetés

Lakások, irodák és irodaházak költöztetése épületen belüli bútor mozgatása. A kisebb lakásoktól az irodákon át komplett irodaházak költöztetését is vállaljuk. A fenti munkafeladatok sikerét több évtizedes tapasztalat garantálja.

Csomagolóanyagok

Megrendelőink igényei szerint - egyeztetett felár ellenében - csomagolóanyag biztosításával, dobozokkal, buborékfóliával járulunk hozzá a hatékony és biztonságos csomagoláshoz. Igény szerint egyéb feláras csomagolási anyagokat is beszerzünk a munkához.

Ön irányít

A munkavégzés során Ön mondja meg, melyik berendezési tárgy/bútor hova kerüljön, így a költöztetés végeztével Ügyfeleinknek nem kell azzal bajlódniuk, mit hova tegyenek, csak élvezniük kell az új otthonukat, irodai környezetüket.

Speciális tárgyak költöztetése

Fő profilunk része továbbá különösen nehéz, speciális tárgyak, bútordarabok - például páncélszekrény, zongora, pianínó, kazán, ipari klíma, jakuzzi - szállítása és épületen belüli mozgatása.

Lomtalanítás

Családi házak, irodák, lakások kiürítésével is foglalkozunk. A lomtalanításra szánt tárgyak, bútorok hulladékkezelőhöz kerülnek. A lomtalanításnak külön díjszabása van. A megszabott óradíjon felül köbméterenként a hulladéklerakó telep felé is költség keletkezik.

Szállítás / Bútorszállítás

A népszerű bútoráruházakban (IKEA, JYSK, KIKA, Möbelix, Mömax stb.) vásárolt bútorok szállítását is vállaljuk, beleértve az ülőgarnitúra, lapra szerelt bútorok és hasonlók kiszállítását is. A bútorok összeszerelését és célhelyre rögzítését sajnos nem tudjuk vállalni.

Rakodás / Bútormozgatás

Sok esetben nincs igény arra, hogy bútoraink és más nehéz eszközeink nagyobb távolságra legyenek elszállítva. Időnként épületen belüli, vagy épületkomplexumok közötti eszköz átrendezésre, vagy épület szintek közötti átköltözésre van szükség. Akár ehhez a művelethez is biztosítunk Önnek gyors, erős és megbízható emberi munkaerőt.

Fuvarozás

Fuvarozás szolgáltatásunkkal az Ön vállalkozásat segíthetjük. Vállaljuk különböző árúk terítését, mozgatását, szállítását rendszeres vagy akár eseti megbízás alapján is. Vállalkozásunk gépjárműparkja fel van szerelve a szükséges technikai eszközökkel, így bárhová, pontosan el tudjuk juttatni az Ön szállítmányát.

FUVAROZÁS ÁRAK


Árainkat igyekszünk a napi piaci árakhoz és az Ügyfelek igényeihez igazítani. 

Mit jelent ez Önnek a gyakorlatban? A minőségi munka fenntartásához részünkről is anyagi ráfordítás szükséges. Szállítóeszközök és segédeszközök, csomagolóanyagok, szerszámok és emberi munkaerő nélkülözhetetlen a megbízások teljesítéséhez. Mindemellett ügyelünk arra, hogy kedvező árakat biztosítsunk Ügyfeleinknek, elnyerve bizalmukat és pozitív ajánlásukat a szolgáltatásainkra nézve.

KÖLTÖZTETÉS FOGLALÁS


Várjuk hívását minden nap reggel 8:00-tól este 21:00-ig - akár ünnepanokon is - a kapcsolat menüpontban megjelölt elérhetőségeken vagy az alábbi telefonszámon. Hívjon bizalommal, segítünk!
+36 30 486 3606

SAFARI TEHER

Vállalkozásunk már 23 éve foglalkozik költöztetéssel, szállítmányozással az ország egész területén. Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

KAPCSOLAT

2151 Fót, Betyáros dűlő 57.

info@safariteher.hu

+36 30 486 3606

© 2020 SAFARI TEHER. Minden jog fenntartva. | Felhasználási feltételek | Impresszum