info@safariteher.hu

+36 30 486 3606

HASZNOS TANÁCSOK

KÖLTÖZÉS ESETÉN


Mire figyeljünk oda

költözés előtt?

Néhány hasznos tanács!


Hogyan vállaszunk megfelelő költöztetőt? A jó választás 5 lefőbb ismérve:

1. Kerülje azokat a szolgáltatókat, melyeket kizárólag a gyors anyagi haszonszerzés vezérel. Ellenben megbízhat azokban, akik jól érzékelhetően szeretik a hivatásukat és igazolhatóan nagyobb tapasztalattal és több pozitív referenciával rendelkeznek. Figyelje meg, mennyivel vonzóbb egy szolgáltató, ha már az előzetes megbeszélések alkalmával készséget mutat és arra törekszik, hogy az Ügyfél elégedett legyen, illetve igyekszik figyelembe venni a kéréseit még akkor is, ha azok speciálisak.

2. A fentiek mellett nélkülözhetetlen a szakmai rálátás, gyakorlat és tapasztalat. Egy profi költöztető cég nem fúj visszavonulót, ha a költözés helyszínén szük utcák és egymásba érő sűrűséggel parkoló autók fogadják őket. Ha a biztonság érdekében inkább több fizikai munkát vállalnak, akkor minden bizonnyal lelkiismeretes költöztető csapatot talált, melynek tagjai munka közben is gondolnak a Megbízóra és arra is, hogy a költözés aggodalommal és érthető módon némi feszültséggel töltheti el, ami miatt türelmet kell gyakorolniuk.

3. Önnek joga van ahhoz, hogy már a költözés első fázisaiban kifejezze a hanyag és nemtörődöm munkavégzés miatti jogos panaszait. Nem köteles befejeztetni a munkát azokkal, akik nem tartják be még a legalapvetőbb íratlan szabályokat sem. Valódi költöztetői tapasztalattal bíró csapat felismerhető abból, hogy a tagjai összhangoltan mozognak, gyorsak és mindig tudják, hogyan oldják meg a felmerülő speciális problémákat, melyekre minden költöztetés alkalmával számítanak is.

4. Minden ügyfél számára fontos a minőség. Még egy költöztető és fuvarozó csapat is számos ponton tud minőséget sugározni, kezdve a marketing célokat szolgáló weboldal, illetve a közösségi oldalakon és aplikációkban való megjelenéstől a munkaruha egységes és izléses megjelenésén át, a teherszállításra használt géppark állapotáig, megjelenéséig. Minden olyan technikai eszközzel rendelkezniük kell, melyek használatával minimumra csökkenthető a szállítmányok sérülése, különös tekintettel a személyi és egyéb vagyon védelemre.

5. A költöztető, szállítmányozó vállalat megbízhatósága tetten érhető abban is, hogy a megbeszéltek szerint jár el. Tartja az időpontokat, időhatárokat és nem rukkol elő váratlanul, bizonyos rejtett költségekkel. Mindig szólnak a Megbízónak, ha valamilyen probléma merül fel és nem hoznak döntéseket olyan területeken, amely az Ügyfél hatásköre, vagy személyes joga.
A költséghatékony költözéshez Ön is hozzájárulhat, még Budapest "rögös" útjain is.
Hogyan?

1. Érdemes a költözés napjára lefoglalni a megfelelő parkolóhelyet. Talán már napokkal korábban intézkedni kell ennek érdekében.

2. Személyes tárgyai holmijai becsomagolása, dobozolása csak első látásra tűnik egyszerű feladatnak. Mielőtt nekilátna, jól gondolja át, hogy mit hová csomagol és mindig cimkézze fel a dobozokat. Nem érdemes 25 kg-ot meghaladó csomagokat, dobozokat összeállítani.

3. Fontolja meg, hogy egy gondos selejtezéssel megszabadul az Ön számára is felesleges terhektől, még költözés előtt.

4. Jelezze előre, hogy ha lesz egy vagy több olyan bútor is, melyet szakszerűen szét kell szerelni és elő kell készíteni a szállításhoz. Ezt persze meg teheti Ön is, de ha jobbnak látja, akkor rábízhatja gyakorlott szakembereinkre. Felár ellenében, igény szerint biztosítjuk a szükséges csomagolóanyagokat.

KÖLTÖZTETÉS ÁRAK


Árainkat igyekszünk a napi piaci árakhoz és az Ügyfelek igényeihez igazítani. 

Mit jelent ez Önnek a gyakorlatban? A minőségi munka fenntartásához részünkről is anyagi ráfordítás szükséges. Szállítóeszközök és segédeszközök, csomagolóanyagok, szerszámok és emberi munkaerő nélkülözhetetlen a megbízások teljesítéséhez. Mindemellett ügyelünk arra, hogy kedvező árakat biztosítsunk Ügyfeleinknek, elnyerve bizalmukat és pozitív ajánlásukat a szolgáltatásainkra nézve.

KÖLTÖZTETÉS FOGLALÁS


Várjuk hívását minden nap reggel 8:00-tól este 21:00-ig - akár ünnepanokon is - a kapcsolat menüpontban megjelölt elérhetőségeken vagy az alábbi telefonszámon. Hívjon bizalommal, segítünk!
+36 30 486 3606

SAFARI TEHER

Vállalkozásunk már 23 éve foglalkozik költöztetéssel, szállítmányozással az ország egész területén. Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

KAPCSOLAT

2151 Fót, Betyáros dűlő 57.

info@safariteher.hu

+36 30 486 3606

© 2020 SAFARI TEHER. Minden jog fenntartva. | Felhasználási feltételek | Impresszum